.

Runoilija Marmata

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 30.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä sanot shyyst ovesta juoksien.etkä sinä tee ensimmäistä itsestäsi,minä olen hyvä vaikenemaan.
suurella suullani.
eikä minun ole ikävä ketään,jos niin kysytään.
pitkään etsin kotiani,perhettäni en löydä vieläkään.
minun on hyvä vaieta,salaisuudet ovat harvoin omia.
ikkunoitakaan en pelkää,akvaariossakin voi olla vaiti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot