cry baby.

Runoilija tuulikello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Raskaasti painuu alas pää,
joka vielä eilen kantoi kultakruunua.

Cry baby.

Vahva kuin kallio,
niin sanotaan.

Se mikä näyttää kalliolta,
ei sitä aina olekkaan.

Jos olisit seuranani yön,
tietäsit mitä olen.

Cry baby.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Todella kauniisti kirjoitettu runo.

kaunis..

 

Käyttäjän kaikki runot