Eron tuska

Runoilija Tahvana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä voin tehdä?
Selviänkö?
Nyt, kun pitäisi yrittää
Jättää kaiken taakseni

Näitkö sinä
Mitä minulle teit
Niin vaikea ymmärtää
Kuinka hitaasti elämä kulkee

Aina ja ikuisesti
ikävöin sinua
Kuitenkin unelmissai suutelen sinua
Uudestaan ja uudestaan
Kaukana julmasta maailmasta

Niin kovin yritin, niin kovin halusin
Silti huomenna itken
Kuinka sinä voit sanoa rakastavasi minua
Vaikka rakastat jotain muuta

Tässä taas olen
Näen sinut
Mieleni vaeltaa
Sydämmeni haluaisi jäädä
Haluaisi sinun pysyvän

Liian väsynyt taistelemaan
Kävelen takaisin yöhön
Löydänkö koskaan, ketään mihin uskoa
Rakastaa!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sinä selviät kyllä, ja autan sua siinä, löydät kyllä rakkauden, aidon sellaisen. olen varma siitä!!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tahvana Sielunkohtaaminen 1.4.2013 0 Runo
Tahvana Joskus 7.12.2011 1 Runo
Tahvana Ikävä 5.12.2011 0 Runo
Tahvana Eron tuska 27.11.2011 1 Runo
Tahvana Epätoivo 26.11.2011 0 Runo
Tahvana Etsimässä 9.11.2008 0 Runo
Tahvana Runo 27.8.2007 0 Runo
Tahvana Masennus 27.8.2007 2 Runo
Tahvana oma tie 27.8.2007 3 Runo
Tahvana Vapaus 27.8.2007 0 Runo