Maattoman kotimatka

Runoilija Mr.Melody

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kansio 'sanonnat, sananlaskut' on minulla niitä mietelauseita varten, niitä, jotka ovat liian lyhyita tullakseen kutsutuiksi runoiksi. Tsekatkaahan sekin kansio :) Mr.Melody kiittää ja kumartaa.
 

Koskaan ei ollut juuria
Joita nuorena maasta kiskoa

Joten nyt ei ole tainta
Uuteen maahan istuttaa

Ei yhden kesän aikana
Koko elämää kylvetä ja korjata

Ikäni saan etsiä
En minnekään
Kuulu vieläkään

Kaikki tämä haparoitu aika
Ei minnekään
Vielä päättynytkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot