Sydän

Runoilija aamuaurinko

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 29.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

~♥ Ihmisen sydän on herkkä ja helposti särkyvä, joskus sirpaleita ei kootuksi enää saa. Mieti tarkoin valintojasi elämän, on asioita mitä ei voi koskaan saada takaisin, on myös palasia joita ei voi enää koota. On yksi sydän ,yksi elämä..elä kuin ne olisi sinulla vain päivän.♥~

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on viisainta tekstiä, mitä olen kuullut pitkiin, pitkiin aikoihin. Kunpa me vain muistaisimme tämän joka hetki - joka ainoa hetki elämässämme!

todella kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot