Nimetön

Runoilija aamuaurinko

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 29.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on ihana asia, mutta
se osaa myös satuttaa monella eri tavalla.

Rakkaudesta kannattaa pitää kiinni
jos on joku jota rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus voi myös satuttaakin.Ja usein niin tekeekkin,mutta on se niin ihanaakin.

 

Käyttäjän kaikki runot