Muisto, Rest In Peace

Runoilija ÄsKoo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Joo minäpä oon tämmöne savolainen hauska ja avoin veijari..et tsilleen..enpä kehu tässä nyt enempee ihteeni...
Runoja rustailen, mutta eri asia on se, että onko ne hyviä..myös huumorisävytteisiä ja toisten kappaleista tehtyjä pilabiisejä teen, mutta niitä ei tänne sua laittoo,höh!!!
Motto: "Kokkeile kaikkee, paitsi sukulaisia
 

Se päivä mieleen jäi
oli taivas niin harmaa.
Minä säikähtäin, kun
joku luki meille pahaa karmaa

Sä lähdit luotamme pois
kunpa takas täällä ois.
Äiti, tärkee, rakas menit taa
ja elämä kai jatkua saa.

miks lähdit ja jätit kaiken tän
sain elämän kylmemmän.
Saanko vastauksia mä kuulla koskaan
kirjoitettuna edes pienen pieneen roskaan.

Jumala tai joku kuuleeko hän?
välitätkö äidille viestin
et mä rakastan sua yhä enemmän.

Läpi pilvien aurinko paistaa
elämän vettä saan taas maistaa.
Valkeat kyyhkyt nään, nekin nyyhkyttää.
Teille viestin tärkeän saan antaa
koska tätä taivaan porteille jaksan tuskin kantaa.

Läpi pilvien linnut lentää
se minua niin hämmentää.
Taivas kirkkaan sininen pilvien takaa on
olen niin sanaton.

Mitä kuuluu mun kirjoittamalle kortille
hyvää, koska ne toivat sen taivaan portille.
Äiti luethan kirjeen, viimeiset sanat ovat siis
Lepää rauhassa kylmästä maailmasta
Rest In Peace

Selite: 
Kaverin äiti kuoli..pakottava tarve oli väsätä yhdessä illassa
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, miten kaunis...jokainen täältä lähtee ajallaan, mutta kun se on ajankohtainen, se sattuu, se pysäyttää...ite menetin äitinin huhtikuun alussa, ja ajatus satuttaa yhä...

Tää oli hienoa riimittelyä..Tohon vois käydä "Jumala tai joku kuuleko hän? Välitätkö äidille viestin tän"..Mutta se on vaan mun mielipide..:) Ja toi vois kuullostaa viel paremmalle jos tosta"..pilvien takaa on olen niin sanaton" poistais ton 'niin' sanan :) Mutta kokoinaisuudessaan upea runo,surullinen

upeasti kirjoitettu, vaikka surullisesta asiasta kertookin.

tästä pidin. suoraa, mutta hellää. näin sen pitää mennä.

'välitätkö äidille viestin
et mä rakastan sua yhä enemmän.'

onnistunein osa runostasi. kunpa vain osaisimme tämän sanoa ajoissa..

tämä on kaunis, todella kaunis...

Ihana runo tykkään erityisesti viidennestä säkeestä, kun siinä tulee toivo mukaan.

 

Käyttäjän kaikki runot