Mutta muista aina tää

Runoilija ÄsKoo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Joo minäpä oon tämmöne savolainen hauska ja avoin veijari..et tsilleen..enpä kehu tässä nyt enempee ihteeni...
Runoja rustailen, mutta eri asia on se, että onko ne hyviä..myös huumorisävytteisiä ja toisten kappaleista tehtyjä pilabiisejä teen, mutta niitä ei tänne sua laittoo,höh!!!
Motto: "Kokkeile kaikkee, paitsi sukulaisia
 

Murtuneena sinun kuulin olleen
uskaltanut kertoo mulle et.
Mikä meni pieleen, teki haavan mieleen
puolitti sydämmet.

Kuulin kuinka hurjaa sulla ollut on
isäskin ollut holtiton.
Juonut itse perheen, tehnyt ison erheen
sä pieni onneton.

Ja äitiskin on kauan sitten mennyt pois
mietit kunpa täällä hänkin ois.
Auttamassa aina, rintaan painamassa
sun raskaan pään.

Mutta näätkö valoisemman sään...

Mutta muista aina tää
mä jaksan ymmärtää
Tahdon auttaa selviimään.
Kanssani mee, juttu etenee
mä vien sut kirkkaampaan huomiseen.

Mutta muista aina tää
ei tarvii selittää
jos haluut kuvani pois häilyttää.
se tuttua on, niin tuttua on
tää poika rakkauteen kokematon.

Koitan tehdä kaikki hyvin sulle
tiedän että oisit parasta mulle
sä täytät sen, vaatimuksen
naisen täydellisen.

Sä turhaan liikaa asioita mietit
menneisyyteni melkein tiesit.
Kerroin sulle sen, temput naisen entisen.
mä toivon susta erilaisen.

Myönnän että epävarma oon
kyllästynyt tylyyn kohtaloon.
Jaksa olla yksin, langennut erehdyksin
joskus ennenkin.

Mut varmaan tarjoisin paremman suhteen
eksällesi suon ison nuhteen
niin paljo juo en, koskaan lyö en
vaan ihoos pehmeää hivelen

Sydämen rintaas sivelen...

Mutta muista aina tää
mä jaksan ymmärtää
Tahdon auttaa selviimään.
Kanssani mee, juttu etenee
mä vien sut kirkkaampaan huomiseen

Mutta muista aina tää
ei tarvii selittää
jos haluut kuvani pois häilyttää.
se tuttua on, niin tuttua on
tää poika rakkauteen kokematon.

Selite: 
Tuommone imelä teksti :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos ei tällä tyttö lämpee niin ei millään. Herkkä, paikoin melko henkilökohtasen oloinen teksi, johon moni pystyy silti varmasti vähän samaistumaan. Rankka mutta lämmin, ja toi rakkaus välittyy. Kertosäkeen eka osa etenkin nappasi. Olkoon imelä tai ei, minä tykkäsin. :)

mua vähän haittasi se, että on tusinatavaran oloista.. en nyt halua loukata! Mut musta tuntuu et sä olisit osannut tuoda tähän jonkun raikkaan tuulahduksen. Kaunis on tosin näinkin.

Kiitos arvostelusta! Mielestäni tämä runo jotenkin vain kolahti. :)) Hyvin kirjoitat. (Y)

 

Käyttäjän kaikki runot