unohda jo

Runoilija Särjetty enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Älä koskaan ota runoilijaa luoksesi asumaan, se ryyppää rähjää ja rellestää, ja kaataa kaljaa sun kitaraan. Se salaa surujaan kantaa ja niitä nurkkiisi piilottaa..." "aamulla heräsin todellisuuteen,jota pelkäsin aina niin... "
 

Pyydät saada tavata, kohta käsket unohtamaan.
Osaisitpa jo sanoa mitä oikeasti haluat?
Lupaat ikuisesti rakastaa, aina uudestaan.
Miksi minua edelleen kidutat?

Erottiin vuosia sitten ja kummallakin
on ollut yksi elämä jo tässä välissä.
Tahdot taas minut, nyt kun olet yksin
et oikeista tunteistani välitä.

Jos rakastaisit, et uskaltaisi
enää satuttaa..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot