ANSIOTASI

Runoilija LeenaS

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun ansiostas' voin taas hyvin,
kun valtaa mut tunne syvin.
Hellät ajatukset mielessäin kulkee,
kun vielä saisin sut syliini sulkee.
Sinä suloisin ihminen päällä maan
- onnekas olen, kun edes osasen sinusta joskus saan...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot