AMOR

Runoilija LeenaS

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin: sulle merkitsin liian vähän,
taisi loppua amorin nuolet tähän.
Syksin lehtiin rakkautemme kuoli,
oli kadonnut amorin nuoli.
Sinä tuttuun turvalliseen palasit,
vaikk' ajatuksissasi minua halasit.
Kuin syksyn lehdet, yksin jäin,
sinut onnellisena toisen sylissä näin.
Se minuun sattui kovin,
mutt' sinun kanssasi yrittää sovin,
että rakkautemme koskaan kuole ei,
vaikk' amor nuolet mennessään vei.
Uusi kevät kun koittaa,
ehkä amor mullekin soittaa.
Se ehkä ampuu uudet nuolet
ja näin minultakin poistaa huolet...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa riimittelyä !!
Uusilla nuolilla voi osua paremmin ja tulee napakymppi laitaosumat ei toimi niin hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot