ystävä

Runoilija cheguevara

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.11.2017 20:21

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
24.8.1966
Facebook:

hyvästi

Kuin olisi myrsky tummentamassa hiuksiasi
tai jos
pidät parempana , suuni silmässäsi
täynnä kukkia ja sormiasi...
kuin olisit sokea lapsi, kompastuen sisälläsi...

Puhuin kevään tulosta, lumen "lähdöstä" mutta sinä hiljensit ääneni jossa kadotin itseni kanssasi
Sanon sinulle hyvästi , ikään kuin en palaisi maahan missä vartalosi alkaa...

Kuin olisi pilviä pilvien päällä
tai jos pidät parempana, kirkas suusi
purjehtii vartaloani pitkin...


Ilídio Flores

Suolahti
 

Ystävä

Etsitään ystävää jolla on samanlainen maku asioista, joka liikuttuu kun häntä sanotaan ystäväksi.
Ystävä joka pystyy keskustelemaan yksinkertaisista asioista.
Tarvitsen ystävän etten tule hulluksi, kertoakseni hänelle kauneudesta mitä koin päivän aikana,
Pyrkimyksestä ja saavutuksista unelmista ja todellisuudesta
Tarvitsen ystävän, joka sanoo, että elämä on elämisen arvoinen, ei sillä että elämä
olisi kaunis, vaan koska minulla on ystävä.
Tarvitsen ystävää lopettamaan kipuni , etten eläisi menneisyydessä etsien kadotettuja muistoja.

Ystävä joka halaa minua hymyillen ja itkien, mutta sanoo minua ystäväksi,
joten olisin tietoinen, että olen vielä elossa!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Moista ystävää tarvitsee jokainen

Kaunis runo. Toivottavasti ystävä löytyisi! :)

Koskettava runo :)

Puhuttelevaa ja kaunista. Upea.
Toivottavasti olet löytänyt hyvän ystävän.
niinpä. juuri niin. kiitos!
Itkin kun luin tämän! On niin samanlainen elämäntilanne nyt.. Tahdon/kaipaan/itken ystävää..
 

Käyttäjän kaikki runot