En ollut minä joka kuoli

Runoilija cheguevara

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.11.2017 20:21

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
24.8.1966
Facebook:

hyvästi

Kuin olisi myrsky tummentamassa hiuksiasi
tai jos
pidät parempana , suuni silmässäsi
täynnä kukkia ja sormiasi...
kuin olisit sokea lapsi, kompastuen sisälläsi...

Puhuin kevään tulosta, lumen "lähdöstä" mutta sinä hiljensit ääneni jossa kadotin itseni kanssasi
Sanon sinulle hyvästi , ikään kuin en palaisi maahan missä vartalosi alkaa...

Kuin olisi pilviä pilvien päällä
tai jos pidät parempana, kirkas suusi
purjehtii vartaloani pitkin...


Ilídio Flores

Suolahti
 

Hengitän vielä ja tunnen olevani elossa. Kerro kuulumisia sinusta.. miten olet voinut. Kaikesta huolimatta olen elossa haluan kuunnella mitä sinulla on kerrottava, älä peitä minulle asioita, puhuu minulle niistä...mutta ole kiltti älä laita niitä piiloon Olen elossa.. huomatko? Ja täynnä intoa kuunnella sinua. Ei se ei voi olla totta, kaiken lopuksi minä kuolin et sinä, sano minulle että yrität vai pelotella minua. Olit niin varma itsestäsi… minä olen se joka kuoli, sinä olet edelleen elossa. Olen täällä sinua varten, haluan kuunnella sinua. Synnyin uudestaan, .. uskon että olen kuollut ja elämä oli niin lyhyt. kuljin Motorintien kautta, siinä päivänä kun synnyin, löisin itseäni tullissa kun olin kasvanut ja lopulta saavuin päämärälle totaalisesti väsynyt? Tie oli loppunut... mutta minulleko? Ei, minä en ikinä kuollut haluisin vaan uskoa että todella onnistuin pääsemään tragediasi yli.. Sinä joka olit niin varma itsestäsi uskottelit minulle että olin kuollut että kaikki vika oli minussa? kuolinko? miten sen voin tietä? En ole ikinä kuollut enkä syntynyt uudestaan elän kuin kulkuri, Harhailen kaduilla itkien ja muistaen sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipaus on tässä runossa.

Kiehtovan Puhutteleva.

Toivottavasti olet löytänyt uuden rakkauden.
 

Käyttäjän kaikki runot