Tervetuloa

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2023 23:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kun joku saapuu
riisuu paljaaksi
ja hänen silmissään
on kiehtova inhimillisyydessään
omissa mietteissään
ei ammatillisesti
tai minkään menestyksen vuoksi
vaan ihmisenä omine ajatuksineen
tavallisessa elämässä
kuorituimmassa muodossa
ilman ulkoista materiaa
valtaa

siihen kulminoituu rakkaus
puhtaan hyvyyden
syvyys
ja samaan hetkeen
on puettu
totuus
ihmisyydestä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno mietelmä puhtaudesta!
Huikea.
Rakhaus se onki vasta kimurantti ja tärkki juttu.

Se taitaa kuiteski olla parhainta rakhautta ko ittestä tykkää.

Ko sitä on ittesä kans sovinnossa, niin johonki laihiin toistenkin kans pärjäilee.

Sinun runoistasti mie mahottomasti tykkään. Niissä on sitä elämän makua parhaimilhaan.
Totta puhelet rakkaudesta. Ja kiitos, samaa voisin sanoa sinulle runoistasi! :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot