Tähti

Runoilija ongelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet yksi tähti muiden joukossa.

Katsoessa tarkkaan huomaan sinut
silti erottuvan joukosta, huomaan
ettet ole samallainen kuin muut,
olet jotain paljon kauniimpaa.
Sinussa on jotai suurta ja ihanaa,
jotain sanoin kuvaamatonta, jotain joka minuun iäksi jää.
Pian huomaan jo luottaneeni sinuun sillä
tiädän ettet ole kuin muut.
Olet jotai joka loistaa kirkkaana edessäni tuoden iloa ja valoa elämääni.

Selite: 
Yami <3 Olet ystäväni ja aika tähti <33 *
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana! :)

Tämä on kyllä kokonaisuudessaan ihana:)
Suosikkeihin meni että paukahti

ihana! :)

Tämä on kyllä kokonaisuudessaan ihana:)
Suosikkeihin meni että paukahti

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ongelma ikävä 13.1.2010 0 Runo
ongelma rakas 13.1.2010 0 Runo
ongelma tyhjää 13.1.2010 0 Runo
ongelma aikaa? 5.8.2008 2 Runo
ongelma tunne... 2.7.2008 4 Runo
ongelma Tähti 7.4.2008 4 Runo
ongelma aika... 14.3.2008 0 Runo
ongelma Kipua... 19.1.2008 0 Runo
ongelma Sinä.. 17.1.2008 0 Runo
ongelma kipuako? 13.9.2007 4 Runo