tunne...

Runoilija ongelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sisälläni on joku uusi tunne,
joku jota en ole ennen tuntenut,
en osaa tunnetta sanoin kuvata,
mutta se tunne tuo mukanaan
tykkäämisen, välittämisen ja kaipauksen
ja jotain suurta,
jotain uskomatonta, sanoin kuvaamatonta.

Nyt tiedän,
Se on liian vahva tunne
jotakin ihmistä kohtan,
sitä kutsutaan kai rakkaudeksi.
Se on jotain jota en ole enne tuntenut. <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensirakkaus on mitä huumaavinta. Ihanastai kerrottu. ^^

mut joskus tääkin tunne
voi osoittautua hankalaks..
aivan ihana runo
suosikkeihin ---> !

Ensirakkaus on mitä huumaavinta. Ihanastai kerrottu. ^^

mut joskus tääkin tunne
voi osoittautua hankalaks..
aivan ihana runo
suosikkeihin ---> !

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ongelma ikävä 13.1.2010 0 Runo
ongelma rakas 13.1.2010 0 Runo
ongelma tyhjää 13.1.2010 0 Runo
ongelma aikaa? 5.8.2008 2 Runo
ongelma tunne... 2.7.2008 4 Runo
ongelma Tähti 7.4.2008 4 Runo
ongelma aika... 14.3.2008 0 Runo
ongelma Kipua... 19.1.2008 0 Runo
ongelma Sinä.. 17.1.2008 0 Runo
ongelma kipuako? 13.9.2007 4 Runo