Uni

Runoilija JuoppoNöita

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 3.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen yhtyeemme D Creation, alkoholisti-solisti
 

Joskus ajattelen, että olen unta.
Jonkun toisen painajainen.
Olen kuollut ajatus.
Olenko ollutkaan?

Olen hahmo kirjan sivuilla.
Kirjoitettu tyhjyydeksi.
Lue minut vielä henkiin.
Tahdon elää ikuisesti.

Joskus ajattelen, että olen unta.

Selite: 
Pitkästä aikaa yö teki minulle sanoja...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot