v

Runoilija JuoppoNöita

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 3.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen yhtyeemme D Creation, alkoholisti-solisti
 

Vaikka virstan väärään.
Vaikka vaaksan vaaraan.
Vittuakaan viitsi välittää.
Vahingoista viisastuu.
Veneen vedän vesillenne.
Vajoan vielä virran vietäväksi.
Valon viertä vältän vieläkin.
Vahingoista viisastuu.
Vainoharhaan vaellan.
Vietän vuodet vierivät.
Vastausta vaatien valitan.
Varjon viereen väsyen.

Selite: 
Opettelin aakkosia, ja tajusin etten osaa kuin veen. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Sehän riittää:)

mutta hienostihan nämä sointuukin yhteen =).

 

Käyttäjän kaikki runot