Anteeksi

Runoilija JuoppoNöita

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 3.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen yhtyeemme D Creation, alkoholisti-solisti
 

Surun silmien.
Tunnen tumman tuijotuksen.
Kylmän viiman.
Kuulen puheen, kuiskauksen.
Laula minut uneen.
Laula minut anteeksi.
Laula laulujasi.
Minut uneen anna anteeksi.

Selite: 
aina tätä tällasta tekotaiteellista angstia... prkl
Kategoria: 
 

Kommentit

En väittäisi tätä tekotaiteelliseksi angstiksi, yhdistän sen aivan muuhun. Viimeinen rivi piirtää kauniisti lopetuksen tälle, pidän.

o_o Sinussa on runoilijan vikaa!

 

Käyttäjän kaikki runot