asentovuodelepo (olen sinut)

Runoilija varaslähtölaukaus

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaipaan sinua
Lämpönä nuoruutesi ihana kuiskaus
vaikka en sinua kuule
sinut tunnen
olen sinut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi, onpas ihana runo, runsas mutta kompakti.

 

Käyttäjän kaikki runot