Alamaassa maja matala

Runoilija varaslähtölaukaus

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli puhaltaa viimeisen munan emosta
kun oksat kantaa koko painollaan

Sun tyhjä lautanen
ei täytä mitään

Vain kuoriutumaton muna
sen aukon

Viimeinen kukko jää tunkiolle

Kanalassa kaakaa kanakatala

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot