Nimetön

Runoilija Fire child

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon on sanottavaa mutta sen kertominen on välillä hankalaa.
 

Hymyile ja naura,
sano että kaikki on hyvin
Valehtele päin naamaa
ja tunne vihlova kipu sisälläsi
Leiki tunteillasi ja vähättele.
Ojenna kätesi
vain jotta joku voi olla tarttumatta siihen
Anna kyyneleiden valua
kunnes sinusta ei ole pisaraakaan jäljellä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tota mäki oon toivone joillekki ihmisil ku ne tekee jtn sillee et toivois samaa niille... hyvin kuvailu ja tunne tulee hyvin esille :)

Aika realistinen. Tutun oloinen. Kriittinen. Osuva.

tota mäki oon toivone joillekki ihmisil ku ne tekee jtn sillee et toivois samaa niille... hyvin kuvailu ja tunne tulee hyvin esille :)

Aika realistinen. Tutun oloinen. Kriittinen. Osuva.

 

Käyttäjän kaikki runot