Gold

Runoilija Althir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuorimies, joka vihaa nykyaikaa, mutta rakastaa kirjoittamista.
 

Nobody's perfect - they say...

You bring light to my day,
You're everything a man can hope.

If you ever get wings,
I won't let you fly away.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

pidin

Kiitos ^^

 

Käyttäjän kaikki runot