Hard feeling

Runoilija Althir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuorimies, joka vihaa nykyaikaa, mutta rakastaa kirjoittamista.
 

Having hard time with my life.
Got nobody to hug, kiss or love.

There's just me and my boring life.
Feelings? Ah, those bitches.
Hurting my heart. Draining my powers, piece by piece.

All I want, is you.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot