Nimetön

Runoilija Jenssu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Olet aamun kirpeä tuoksu,
pehmeä kissan tassu.
Olet raikas kevättuuli,
Katseesi kuin sula lumi.

Olet kylmää rautaa,
lämmintä hiillosta,
polttavaa ja tuskaista.
Tahdon sinun lähellesi,
tahdon omakseni.

Tahdon maistaa huulia,
hivellä kasvoja.
Kannatella elotonta ruumista,
kun Jumala ei suo enää huomista.

Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Alkoi vähän vaisusti mutta toisen säkeen jälkeen alkoi parantua helvetisti.

"Olet kylmää rautaa,
lämmintä hiillosta,
polttavaa ja tuskaista."

Love it. <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jenssu Nimetön 11.11.2009 0 Runo
Jenssu Nimetön 5.6.2009 0 Runo
Jenssu Nimetön 11.10.2007 0 Runo
Jenssu Hetki. 11.4.2007 1 Runo
Jenssu Jos... 27.3.2007 0 Runo
Jenssu Nimetön 27.3.2007 0 Runo
Jenssu Nimetön 6.3.2007 1 Runo
Jenssu Nimetön 5.3.2007 2 Runo
Jenssu Nimetön 28.2.2007 1 Runo