Nimetön

Runoilija 98bf97365fde3648d2c51e7be956626e

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.11.2018 0:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljen yksin pimeässä kaupungissa.
En löydä sinua mistään.
Etsin jokapuolelta, käyn jopa kotonasi.
Äitisi kertoo ettet ole enään täällä, maan päällä.
Olet kadonnut jäljettömiin.
Mistä löytäisin sinut rakkaani.
Anna jokin merkki, sieltä taivaan toiselta puolelta.

Selite: 
plöäwä
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, tykkäsin paljon. : >

 

Käyttäjän kaikki runot