Sanat

Runoilija 98bf97365fde3648d2c51e7be956626e

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.11.2018 0:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten yksi lause, yksi sana voi tuhota niin monta unelmaa. Sanat voivat tappaa, musertaa ihmisen sisältä. Sanoilla on myös tunnepuoli, joilla voi ilmaista tunteista suurinta, rakkautta.
Mutta entä jos sanoja ei olisi, olisiko kaikki viha poissa? Olisiko vain elekieli?

Rakkautta voi ilmaista monella tavalla ilman sanoja; eleillä, kosketuksilla.
Mutta rakkaus voi tappaa, sillä se vie järjen, saa sinut sekaisin. Ja lopulta sen voi tuhota yhdellä sanalla, lauseella.

Olisiko rakkaus ikuista, jos sanoja ei olisi?

Selite: 
sekava runo.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot