pienen kuiskaus

Runoilija Leijatyttö

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi kasvoin isoksi?
kysymys kalvaa nuoren mieltä.
aikuisuus on suuri sana
liian suuri.

on halu käpertyä äidin ja isän syliin.
kertoa surut ja murheet.
olla vielä hetken lapsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin usein isän, äidin haudalla
tulee tuo sama tunne: miksi maiset
murheet, enkö saisi taas olla lapsenne,
turvassanne.

Jotain lämmintä, ihmisyyden
kuiskausta, herkkää tunnetta
aitona tämä Runo.

Kauneus herää lukijassa,
tämä teksti hyväilee, liukuu
sisään.

Hyvä, lämmin Runo.

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot