20.11-07

Runoilija Jorika

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerroin sinulle
minun on vaikea luottaa,
että rakastat,
pysyt luonani,
luotat,
ymmärrät minua,

mutta kerroin myös
että
Rakastan sinua.

<3

Selite: 
Rakkaalleni <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot