17.2.07

Runoilija Jorika

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän,
Minun olisi pitänyt kertoa,
olisi pitänyt varoittaa
ennen kuin iskin sydämesi
palasiksi ja jätin sinut roikkumaan
ilmaan.

Mutta miksi minun olisi pitänyt tehdä niin,
jos sinä et koskaan
arvostanut minua
näyttänyt aidosti välittävän.

Arvostanut ihmisenä.



Monen vuoden jälkeen
sain rohkeutta tehdä kerrankin jotain
suoraan
kaunistelematta
sanoa totuuden.

Tiedän,
että minun olisi pitänyt
kertoa aikaisemmin,
totuuden
Nyt on myöhäistä,
enkä tiedä haluaisinko
nähdäkään sinua silmissäni,
enää,
kaiken sen valheitten ja tuskan jälkeen

Hyvästi rakkaani, iäksi

Selite: 
Hetken mielijohteesta kirjotettu, todella kauan mielessä ollut asia ja asianomainen henkilö todellakin tietää mistä on kyse.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot