Se olen minä

Runoilija Kurpitsakuningas

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 6.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

How could hell be any worse?
 

Olen kaiketi menestynyt hyvin,
harmitus silti on mitä syvin.
Yksin saan elää ja olla,
olenko pelkkä nolla?

Tienaan kai melkoisen kelvollisesti,
silti yöni voin nukkua sangen levollisesti.
Olen keskiluokkainen anarkisti sekä rietas hippi,
mahdoton yhtälö kuin asiakkaalle kannattava pikavippi?

Kouluja kävin vuosia kovin monia,
vuodet pelkällä opintotuella oli kovia.
Nyt on tutkinnot muutamat,
sekä asuntovelat huutavat.

Eläkkeet maksamme ikäluokille suurille teille,
saastuneen maapallon te jätitte vain meille.
Liksanne hervottomat saamme nyt maksaa,
saapa nähdä moni meistä mahtaa jaksaa.

Selite: 
Työtä on tehny monia vuosia ennen ensimmäistäkään eläkekertymää - liksalla josta ei jää paljon lapsille kerrottavaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot