Yksinäinen laulujoutsen

Runoilija Joakim Von Sterenius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämän helppous turmelee vaikeudet liikaa koettelee mutta vaikeuksista oppii elämään hetken helposti! siis elä elämääsi
 

Yksinäinen laulujoutsen

Yksinäinen laulujoutsen vielä uida saa
kunnes jäinen pohjatuuli toivon hukuttaa
jaksa ei se enään siivillensä kohota
ystävät on menneet pois jo kauas merten taa

Kaunis lintu Jumalan, vielä hetken elää saa
kunnes hyinen jäinen vesi laulun vaimentaa
tuskahuuto kiirii yli taivaan halki maan
oi auta mua lentoon jo viimein nousemaan

Siivilleen noin kohoaa tuo lintu valkoinen
nousee yli pilvien ja maitten taivaitten
saapu luokse ikuisuuden puhtain vesien
vapaana ja huoletonna siellä uida saa

säv.San. Joakim Sterenius 18.12.2010

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean Kaunis.

Ihana, vähän surumielinen runo!

Joutsenenkaunista lohtua ja toivoa näissä säkeissä. Sielukas, kaunis kirjoitus.

 

Käyttäjän kaikki runot