Maailman marketeissa

Runoilija Joakim Von Sterenius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämän helppous turmelee vaikeudet liikaa koettelee mutta vaikeuksista oppii elämään hetken helposti! siis elä elämääsi
 

Maailman marketeissa

Tuolla maailman marketeissa et onnea löytää voi
tavarapaljoudesta sä et iloita enään voi
oi ihminen mihin sä kuljet mihin sun tiesi vie
älä ovea elämän sulje Jeesus kutsuvi sinua viel

tuolla maailman marketeissa vain mammona ratkaisee
eksytyksen arpapeleissä vain onnekkain voittanee
mutta kuule oi ihmislapsi Jeesus kaiken voittanut on
armoaan sulle nyt tarjoo se on ihan maksuton

tuolla maailman marketeissa moni peittävi itkuaan
eikö kukaan huomaa ei auta onko pakko jatkaa vaan
oi kuule jo käänny sä sieltä tule golgatan ristin luo
tunnusta syntisi siellä Hän sulle ikuisen elämän tuo

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot