perhonen

Runoilija Joakim Von Sterenius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämän helppous turmelee vaikeudet liikaa koettelee mutta vaikeuksista oppii elämään hetken helposti! siis elä elämääsi
 

vain hetken kesäisen pienen...
elin kuin perhonen...
kukasta kukkaan kulkien
iloiten ja nauraen

vaan syksyn tullen jo perhosen vei
enään jaksaneet siipeni lentää ei
maahan tippui perhonen
kuoloon vaipui kylmään ja pakkaseen:)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen runo perhosen elämästä!!

Melankolisen kaunis perhosen elämän kulusta..

 

Käyttäjän kaikki runot