Rakkauden alku

Runoilija Joshua

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjä taulu
valmiina ottamaan
kalkkisi jäljen,
kunhan vain huomaat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ompa simppeli mut hyvä runo toiveesta!

 

Käyttäjän kaikki runot