Tohtori Outolempi

Runoilija Joshua

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viime kerrasta onkin jo aikaa.
Miten Teillä on mennyt ja sitä rataa?
Itsekin olen tehnyt lisätutkimusta
ja mielestäni onnistunut siinä varsin hyvin.

Olen kohdannut lähiörakkautta ja etärakkautta,
pikarakkauteen hairahdin hieman,
mutta korjasin sen pian ikuisella rakkaudella.

Hulvattoman ensirakkauden jälkeen palasin ruotuun ja keskityin kestorakkauteen.
Älyttömintä oli kuitenkin se, että
tosirakkaus olikin vain epärakkautta.

Mutta koen kuitenkin olevani nyt valmiimpi tutkimaan mm. Teitä.

Siis avatkaa sielunne
ja
eläkää.

Minä katson tästä vierestä

Selite: 
;)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot