Rakastunut

Runoilija Fooga

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 13.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten kauan joudun vielä odottamaan,
että sinut itselleni omaksi saan?
Miksi tulit elämääni mullistamaan,
rakkautta ja toivoa antamaan?
Miten onnistuit saamaan minut tuntemaan,
että synnyin juuri sinua rakastamaan?
Onko tämä ainutlaatuinen tunne totta tosiaan,
vai pelkkää tuskallista unta vaan?...

Selite: 
Olin todella rakastunut 2009... :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi, samallainen tunne on täällä tällähetkellä !
Kaunis runo, kosketti!

 

Käyttäjän kaikki runot