Farsdag dikt

Runoilija Fooga

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 13.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jag vill skriva en dikt åt dig,
för du betyder otroligt mycket för mig.

Du har gjort så många fel som min far,
ändå är du den enda pappan jag har.

Vi har gått igenom mycket bråk och gräl,
men du kommer alltid att vara med i min själ.

Varje år blir du bara mera kär,
och jag förstår hur oersättlig du faktist är.

När jag bakåt till min barndom tittar,
lyckan med dig är det jag hittar.

Minnena om oss är så underbara och fina,
och i hjärtat min kommer dåm i evigheter att skina.

Fast livet kan gå helt upp och ner,
är du det jag i mitt hjärta alltid ser.

Tack pappa för allt du gjort för mig,
kom ihåg att jag kommer alltid att älska dig.

Selite: 
Kirjotin isälle runon <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot