tunnepelko

Runoilija a28ce1782bf13e3867310cbfd0046e17

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2007
Viimeksi paikalla: 7.6.2018 17:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.2024

Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi. Tee toiselle mitä haluaisit hänen tekevän itsellesi; äläkä tee toiselle mitä et toivoisi tehtävän itsellesi.
 

Liekin sammuvan pelkään
jo ennen sen syttymistä

Pelolle vallan annan
saattaisi taas sattua
jos oven avaisin
sinut sisään laskisin

EN AVAA
en uskalla
pelkään sirpaleita
tuskaisia säröjä
joita taas kerätä
elämää pala palalta
kysymyksistä itseään kasata

epätoivon tunnetta
mä ylös pääsenkö

oven kiinni jättäen
suojaan sydämen
oman
mulle niin kallis arvoisen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot