Nimetön

Runoilija a28ce1782bf13e3867310cbfd0046e17

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2007
Viimeksi paikalla: 7.6.2018 17:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi. Tee toiselle mitä haluaisit hänen tekevän itsellesi; äläkä tee toiselle mitä et toivoisi tehtävän itsellesi.
 

KUINKA VOIKAAN NIIN PIENEN HETKEN OLLA ONNESTA SUMUSSA ETTÄ ITSENSÄ PETTÄÄ....unohtaen omat lupaukset, repien auki vasta haavat rupiset... sydämen sirpaleiksi heittää...taas vannon, seuraavaks muistan, järkeä kuuntelen ja sitä noudatan, ja etiäiset ylös kirjotan....vittu tänkin tarinan loppu me jo tiedetään...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot