Millä ihmeellä olen saanut sinut?

Runoilija Crying

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihan kuin olisin,
voinut ansaita,
jotakin noin,
sanoinkuvaamattoman ihanaa.

EI, älä edes kehtaa väittää,
en ole tehnyt mitään noin ihanaa,
mistä voisin sinut saada,
omakseni.

On ihme,
että sinut olen saanut.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmeitä tapahtuu.
Olet varmasti hänet ansainnut.

Hieno, Onnellinen runo.

Ihmeitä tapahtuu.
Olet varmasti hänet ansainnut.

Hieno, Onnellinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot