Kunniaa luonnolle

Runoilija Crying

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luonto antaa,
ei mitään pyydä.
Se kaikkea kaunista kantaa,
eikä ketään pois häädä.

Saa vaan olla, kävellä tai juosta,
ei kiire sulla oo, luonnon helmoissa.
Surut se poistaa ja ilon tuo,
voit heittää kiven jokeen ja kadottaa murheet nuo.

Se on taideteos, uniikkikappale,
kuin jäljittelemätön taideesine.
Sitä vaalia täytyy ja huolta siitä kantaa,
luonto kyllä sen moninkertaisena takaisin antaa.

Selite: 
Kaikki eivät varmaan ymmärrä, kuinka ihana asia on luonto; metsät, järvet, maisemat.. Älkäähän siis roskatko sitä, vaan pitäkää hyvänä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot