Sekaisin.

Runoilija tyttonenn

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.2.2007
Viimeksi paikalla: 29.12.2021 18:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon vasta aloittelija, siks tekstit sellasia ku on.. Jotkut tykkää jotkut ei.. Toivon saavani paljon kommentteja runoistani, niin negatiivisia kuin positiivisiakin.. :D
 

Hiljaa,
yksin istuu tyttö
tupakkapaikalla.
Kuuntelee
lintujen laulua.
Miettii tulevaa.

Ikävän tunnetta ajatellen
ja ihmetellen.
Mitä ovat
nämä tunteet,
jotka pauhaavat
sisälläni?
Miten joku
ihminen on saanut
tällaisia tunteita aikaan?
Mistä tämä johtuu?

Olet sekoittanut minut.
En kuitenkaan
halua pois
tätä sekavuuden tunnetta.
Haluan,
että se jatkuu
ainiaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot