Nimetön

Runoilija daria

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi
miksi sä valehtelet
en ymmärrä! onko se sinusta hauskaa vai?
minä kun uskoin että olet erillainen
erillainen kuin muut
mutta erehdyin
olet samanlainen
eikä mikään muuta sitä vaikka kuinka toivoisin
tulet aina olemaan oma itsesi
eli petturi, itsekäs ja valehtelia
jätä mut rauhaan äläkä satuta
en kestää enää toista iskua
ensimmäinen oli liian kova
se se osui suraan sydämmeen
eikä koskaan lähe pois
teit sydämmeeni reijän joka ei paranee
toista kertaa en erehdy vaan löydän sen joka täyttää sen reijän jonka teit
ja silloin vielä kadut että teeint niin.

Selite: 
tämmöne tuli :P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot