Terälehdet

Runoilija aneel

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viime viikolla
olin kuin kukan nuppu,
valmis avautumaan keväälle
täyteen kukoistukseen elämälle.
Itselleni se olisi ollut
kuin voitto menneestä.

Tänään en aueta uskalla
pidän nuppuni kiinni,
vedän terälehdet
tiukasti itseäni vasten
-turvaksi,
rikotun naiseuteni ympärille.

Ei kukkakakaan voi aueta
ilman lämpöä ja kesää.
Enkä minä ollut vielä valmis
yksinään kukkimaan.
Tarvitsen siihen läheisyyttä ja
rakkauteni poimijaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
aneel Rikottu 6.10.2012 2 Runo
aneel Olkapääsi 31.8.2012 0 Runo
aneel kynttilä 31.8.2012 1 Runo
aneel kevät 21.5.2012 1 Runo
aneel Terälehdet 18.4.2012 0 Runo
aneel Peilikuva 18.4.2012 1 Runo