Peilikuva

Runoilija aneel

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen itkenyt tuhansia tunteja,
kirjoittanut satoja lauseita
- vain siitä mitä meillä oli...

Kun avasin sisimpäni,
niin vuosikymmenien onnelliset muistot
vierivät vierelleni.

Miks on niin hidasta ja tuskaisaa
työstää mennyt unholaan,
kasata naiseus uudelleen
ja löytää valo huomiseen.

Katsoessani peiliin
- näen vain totiset naisen kasvot,
surun rypyt silmien ympärillä...
katseessa tyhjyys ja pettymys

- ilo on painunut syvälle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Painavaa tekstiä, runon surumielisyyden voi lähes itsekin tuntea omissa nahoissaan.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
aneel Rikottu 6.10.2012 2 Runo
aneel Olkapääsi 31.8.2012 0 Runo
aneel kynttilä 31.8.2012 1 Runo
aneel kevät 21.5.2012 1 Runo
aneel Terälehdet 18.4.2012 0 Runo
aneel Peilikuva 18.4.2012 1 Runo