Älä

Runoilija Jäätynyt Perhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On vaan jatkettava eteenpäin vaikka kuinka sattuu
 

Älä yritä lukita minua paikoilleni,

Anna minun lähteä, jos minun tarvitsee.

Älä jää kaipaamaan minua,

äläkä tarvitse,

Mutta muista minut, jos palaan.

Älä tee minusta tärkeää,

Muuten vain petyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja kaunis, tunnetta täynnä.
Hiukan itsensä vähättelyä, ehkä se onkin suojautumiskeino.
"Älä tee minusta tärkeää,

Muuten vain petyt."
Onnea.

Jos palaan, siinä on toivon siemen. Kaunis kiitos ja onnea.

näen tässä vähän ristiriitaisuutta, kun toisaalta kielletään lukitsemasta ja kaipaamasta, silti tahdotaan muistettavan. Kuitenkin se juuri tekee tästä hyvin inhimillisen ja siten myös kauniin runon. Viesti ei jää epäselväksi :D

Osui ja upposi.

 

Käyttäjän kaikki runot