Vaikeaa

Runoilija Jäätynyt Perhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On vaan jatkettava eteenpäin vaikka kuinka sattuu
 

On aika vaikeaa liikkua eteenpäin
Jos liikkuu ryömien
Terävän asfaltin päällä.

On aika vaikeaa nauraa
Jos ilo on pakotettua
Ja pakottuu kivusta.

On aika vaikeaa pysyä paikoillaan
Jos arki raahaa eteenpäin
Terävän silkin päällä.

Selite: 
Hmm.
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta, joskus elämä ja arki on juuri tällaista. Terävä silkki on mieleenpainuva kuvaus.

 

Käyttäjän kaikki runot