Sinulle, joka valvot yösi

Runoilija Jäätynyt Perhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On vaan jatkettava eteenpäin vaikka kuinka sattuu
 

Sinä kerroit kerran
Pelkääväsi muuttumista
Kysyit minulta

"Mitä jos minä muutun,
Enkä ole enää samanlainen
Kuin olen nyt?
Jäänkö minä yksin?"

Minä vastasin
Etten lähtisi minnekään
Koska se ei ole syy
Lähteä.

Aika kului, sinä muutuit
Huomattavasti
Silti minä olen tässä
Tuen sinua
Enkä kadu hetkeäkään
Kanssasi.
En näe syytä miksi lähtisin
Olethan sinä
Ystäväni.

Ja tiedän
Että sinä tekisit
Saman minulle
Koska me olemme
Ystäviä.

Selite: 
Ei tätä voi edes runoksi kutsua, mutta tämmönen on päässäni pyörinyt jo hetken aikaa. Perustuu tositapahtumiin.
Kategoria: 
 

Kommentit

ystävyyttä ei turhaan verrata kiveen, solisevaan puroon tai magmaan. Muunneltavissa, silti sama alkuperä, vain elämää nähneenä :--)

 

Käyttäjän kaikki runot