Nimetön

Runoilija Sitruunansiemen

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 15.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 15-vuotias Tamperelainen tyttö, harrastan eläimiä (joita kotoa löytyykin enemmän kuin tarpeeksi), piirtämistä ym.
Kirjoittanut olen kai koko ikäni.
 

Valkoinen ruusu
palanen taivaasta
vahvana hehkuu
talven kylmyydessä
jääkiteiden seassa

kaunis
mutta niin särkyvä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelkistetyn Kaunis.

Säväyttävä tuo mielikuva valkoisesta ruususta talven kylmyydessä.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot